TRUDNICE

Na koji način se rezerviše termin?
Da biste rezervisali termin potrebno je prvo da nas na neki način kontaktirate (telefonskim pozivom, mailom, sms-om, preko socijalnih meža, kako god vam odgovara). Nakon što porazgovarmo o vašim zahtjevima i idejama i tome kakve fotografije želite imati, možemo vam ponuditi  usluge i cijene. Ako vam ponuda bude odgovarala dogovorit ćemo tačan termin za vašu foto sesiju.
Koji period trudnoće je najbolji za fotografisanje?
Tokom 8og mjeseca je najbolje napraviti fotografije. Trudnice se uglavnom još uvijek dobro osjećaju, nije im naporno hodati, stajati, sjediti, a stomak se lijepo vidi. Ovo se naravno ne odnosi na trudnice sa blizancima, one foto sesiju trebaju odraditi ranije.
Gdje se fotografišu trudnice?
Postoji nekoliko opcija, možemo foto sesiju realizovati u našem studiu, u vašoj kući i na nekoj dogovorenoj  lokaciji, bez obzira da li je vani ili unutra. Možda je najbolje, ukoliko vrijeme dopušta, iskoristiti neku livadu, park ili šetalište.
Šta treba obući?
Odjeća neutralinh tonova je uvijek dobar odabir. Standardne boje kao što su bijela i crna su sigurna opcija, ali ako se odlučite za bež, sivu ili neku drugu pastelnu boju, fotografije će biti ljepše i zanimljivije. Klasični krojevi su takođe bolja varijanta od odjeće koja je u nekom trenutku u trendu, jer za 20 ili više godina fotografije neće izgubiti na ljepoti. Trudnice predivno izgledaju i u lepršavim haljinama koje se mogu iskoristiti na različite načine i svakako doprinose dinamici na fotografijama. Bitno je da odjeća koju odaberete nema vidljivih natpisa. I ono najvažnije, odjeća koju odaberete mora biti udobna i morate se u njoj lijepo osjećati.
Šta treba ponijeti na foto sesiju?
Mi imamo mnogo dodataka koji se mogu iskoristiti tokom trudničke foto sesije (trakice, cipelice, kapice i sl.) Ipak ako imate već neke stvarčice koje ste pripremili za bebu (cipelice, bodići, igračke i sl), ponesite ih. Uvijek se takvim sentimentalnim stvarima fotografije mogu nadpouniti.
Da li na trudničkoj foto sesiji mogu prisustvovati muž i djeca?
Naravno. Za sve vas je period trunoće i očekivanja novog člana porodice, poseban, i sigurno da treba zabilježiti specijalne momente i reakcije cijele porodice.
Kada će naše fotografije biti spremne za preuzimanje?
Odprilike 10 dana nakon što foto sesija završi, vaše slike će biti spremne i dobit ćete poziv da dogovorimo sastanak na kojem ćete odabrati i fotografije i proizvode koji vam najviše odgovaraju.