Upravo tako, profesionalne fotografije su investicija koja je uvijek uspješna…

Vjerujemo da ste posjetili ove stranice upravo iz razloga što želite investirati u nešto što je kreirano samo za vas i to sigurno u jako posebnom trenutku vašeg života.
Bez obzira da li ste se odlučili na zajednički život sa svojim partnerom, ili novi život raste u vašem stomaku, ili želite zauvijek, na najbolji mogući način, sačuvati od zaborava, prve dane sa vašom bebom, znajte da je svaki od tih događaja toliko važan da vam se život apsolutno promjeni nakon toga, a opet tako brzo prođe da ga je gotovo nemoguće zabilježiti.
Zato našim dragim klijentima uvijek napominjemo da je SAD sve što imamo i trebamo ga iskoristiti maksimalno i najbolje što možemo. Kada trenutak prođe, više se ne može vratiti.
Upravo iz ovih razloga, nastojimo se svakom klijentu posvetiti na jedinstveni način, pa svi tipovi naših fotosesija uključuju sljedeće:
• Konsultacijski sastanak prije sesije kako bi se razjasnile sve ideje i informacije, te time osigurala uspješna foto sesija
• Maksimalno 4 sata (30 minuta za mini foto sesije) fotografisanja na dogovoreni dan (ovo se ne odnosi na fotografisanje vjenčanja jer takve foto sesije traju mnogo duže i zavise od organizacije vjenčanja)
• Postprodukciju i obradu fotografija napravljenih tokom foto sesije
• Sastanak na kojem će fotografije biti prezentirane
Početna cijena paketa za vjenčanja je 400KM
Početna cijena za ostale tipove foto sesija je 120KM.
Za sve dodatne detalje i informacije molimo vas da nas kontaktirate kontakt formom, telefonom, mailom ili preko društvenih mreža.