Love is in the air

Mamu i tatu smo upoznali prije 7 mjeseci, dok je bebica jos bila u pupi. Jedva smo dočekali da upoznamo i malenu ljepoticu, i zaista je bila uživancija družiti se sa cijelom porodicom, a pogotovo sa ovom medolinom.

Kao i uvijek prilikom slikanja malenih bebica, sve je bilo podređeno njenom ritmu 🙂 Došla nam je kada se dobro naspavala i bila je i više nego divna i nagodna za fotografisanje. Možda je očekuje karijera super modela jer sa ovakvim temperamentom i okicama bit će baš tražena.

Naravno, nakon nekog vremena joj se i prispavalo pa je i malo dremnula te nam time omogućila da kasnije napravimo porodične fotografije koje će sigurni smo značiti cijeloj porodici.

Hvala vam dragi naši još jednom, na ukazanom povjerenju i na prilici da zajednički zabilježimo tako bitne trenutke vašeg života. Ljubimo vas i vidimo se opet uskoro na cake smash sesiji 😉 kiss

 

duophotography family photo session baby 6 moths sarajevo (7)

duophotography family photo session baby 6 moths sarajevo (6)

duophotography family photo session baby 6 moths sarajevo (5)

duophotography family photo session baby 6 moths sarajevo (4)

duophotography family photo session baby 6 moths sarajevo (3)

duophotography family photo session baby 6 moths sarajevo (2)

duophotography family photo session baby 6 moths sarajevo (1)

One thought on “Love is in the air

  1. Bila je uzivancija raditi sa vama 💖 Tara je istinski uzivala, sigurno ce biti presretna jednog dana gledati ove fotke ☺…Jedva cekamo Cake Smash sesiju. Thank you DUO Photography…

Comments are closed.