O NAMA

DupPhotography Sarajevo Foto Vjencanja Porodicni fotograf Bebe Djeca Porodice

DUOPhotography tim čine jedna mama i jedan tata, koji su fotografiju pronašli kao način da sebi zabilježe trenutke koje su dijelili. I sami iznenađeni koliko im se sviđa izražavanje putem fotografije, odvažili su se, nakon nekoliko godina fotografisanja usputnih stvari i događaja, da svoju viziju i rad ponude kao uslugu drugim ljudima.

Fotografisanje vjenčanja je bio prvi izazov, i iako smo prošli dugačak i težak put od prvog vjenčanja koje nam je povjereno do sada, svaki dan i dalje učimo i uvijek se trudimo biti još bolji na tom polju. Istinski smo sretni kada atmosferu, detalje i sreću tog posebnog dana uhvatimo i ne dozvolimo da iščeznu.

Ono što nas ipak čini posebno sretnim je fotografisanje porodica. Svjesni smo, jer smo i sami roditelji, koliko djeca brzo odrastaju, koliko kratko možemo uživati u svim nestašlucima prvih godina, i itekako smo svjesni koliko upravo porodične fotografije dobivaju na važnosti kako vrijeme prolazi. Zato smo uvijek spremni da osmjehe, nestašluke, skakanja, kreveljenja, pa i plač, ali najviše ljubav, koju samo porodica može djeliti, zabilježimo i sačuvamo zauvijek.

Angažujući nas kao fotografe budite sigurni da ćete dobiti fotografije koje će biti apsolutno korektne tehnički i sigurno će zahvaljujući muškom dijelu tima imati osjećaj prostora i ambijenta. Dok će ženski dio tima ubaciti u fotografije osjećaje i emocije, i obratiti pozornosti i na najsitnije detalje koji će vam u budućnosti sigurno mnogo značiti.

Iskreno se radujemo svakom pozivu, a pogotovo upoznavanju i druženju sa našim klijentima.